Dlouho jsem nic nepublikoval (mimo sezónu není moc o čem psát) tak alespoň drobnost. Originální kastle mi už sešla věkem (po kouscích :) ), takže byl čas na výměnu.

Pořídil jsem v podstatě to nejlevnější co se u nás dá sehnat – kastli na RC8b od Pelikána (bohužel už ji teď nemá). Na základě informací z ověřených zdrojů jsem se ji pokusil napasovat na podvozek Caster Fusion EX-1.5. Operace se zdařila, pacient moc netrpěl. Kastle pasuje dá se říci dobře, jen jsem se nevyhnul drobným úpravám v části držáků akumulátorů, které se pod ni celé nevejdou a kouskem vyčuhují.

Když už jsem byl u těch experimentů, rozhodl jsem se udělat pokus i s barvou. Místo značně předražených laků na polykarbonát jsem vyzkoušel barvu na bázi alkydové pryskyřice (barevný lak BAUFIX – Lidl) v ceně 59,-kč za 400ml. Drží poměrně dobře, resp. jsem v odolnosti nástřiku nezaznamenal rozdíl oproti barvě na „lexan“.

Závěr: Kastle pro RC8 jsou zneužitelné :) .

Update:

Ze zvědavosti jsem ještě provedl napasování kastle pro RC8Be (Punisher od JConcepts).

 

 

 Zanechat komentář

(required)

(required)

Můžete používat tyto HTML tagy a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

   
© 2011 Caster Racing Fusion EX-1 Suffusion theme by Sayontan Sinha