Během prázdnin CasterRacing nelenil a potichu vydal pár vylepšení pro svou 1/8 elektro buggy.

Konkrétně se jedná o nový Sports i Factory KIT, viz následující obrázky.

Factory KIT

Sports KIT

Co je tedy přesně nového? Tak na první pohled je to několik oranžově eloxovaných dílů. Co už z obrázků úplně patrné není je nové uchycení držáků na baterie. Ty mají po novu 4 šrouby na každý box – dříve byly jen dva. I přesto dále doporučuji uchycení předělat podle návodu na tomto blogu. Nové je tudíž i šasi podvozku, ve kterém musí být celkem 8 děr na uchycení nových boxů, ale ty se dají případně dodělat. Bateriových boxů se týká i další změna - mají rovné dno (hurá). KITovou novinkou jsou i zadní kameny, které už nemají dvě spodní pozice na pin ale jen jednu (její umístění je shodné s horní pozicí pinu „starého“ kamene). No a asi poslední změnou jsou jiné setové pneu.

Nové díly, které jsou součástí KITů, se zatím nedají koupit zvlášť, ale to je předpokládám jen otázka času.

Kromě KITů začal Caster Racing vyrábět i novou sadu ramen ZX-0021-F. Změna není v materiálu ale v tom, že balíček obsahuje vhodnější kombinaci 2x přední spodní rameno místo 1x spodní přední + 1x spodní zadní (ZX-0021-FR). Jen doufám, že se zachovala zaměnitelnost levé a pravé strany, což u jiných buggy není pravidlem (ani u Mugenu).

 

 Zanechat komentář

(required)

(required)

Můžete používat tyto HTML tagy a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
© 2011 Caster Racing Fusion EX-1 Suffusion theme by Sayontan Sinha